logo_subpages

sky

In de huidige tijd worden veel eisen aan u gesteld. De samenleving wordt steeds complexer, de economische crisis dwingt u tot keuzes en de baan van u dromen lijkt misschien onbereikbaar.

Het is een hele opgave om een goede balans te bewaren tussen privé en werk, tussen aandacht voor de eigen fysieke en psychische gesteldheid en aandacht die de omgeving van u vraagt. U wordt steeds vaker geconfronteerd met ideeën en gebeurtenissen die niet overeenstemmen met de door uzelf gecreëerde waarheid. U wereld rammelt. Zekerheden vallen weg en het is nodig nieuwe wegen in te slaan en nieuwe oplossingen voor vragen te bedenken die op u pad komen. Het kan zijn dat u zich geïdentificeerd heeft met de rollen die tot nu toe belangrijk voor u waren en dat u uw eigen werkelijkheid en veilige kaders u belemmeren om nieuwe wegen in te slaan. Het lijkt nog heel lang goed te gaan maar u holt hijgend verder en voelt zich steeds vaker moe en geïrriteerd. U ervaart steeds vaker een dilemma.

Wellicht is het tijd om uzelf stil te zetten, tijd voor reflectie en bezinning? Het is goed te weten dat het dilemma alleen maar een dilemma is binnen het kader wat u zelf heeft geschapen en dat het misschien nu geruststellend is om door het filter van uw eigen regels en normen naar de wereld te kijken, maar dat het mogelijk is om te leren vanuit een ander gezichtspunt te kijken en hiermee oplossingen te vinden voor een schijnbaar onoplosbare kwestie waarin u bent vastgelopen.

Counselling of Dilemma Coaching kan u helpen bij de levensvragen die u op dit moment heeft. Het kan u helpen om los te komen en met energie u (nieuwe) weg te vervolgen. Bij Actora geloven wij dat het belangrijk is om bij levensvragen mensen te benaderen als geheel (holistische visie). Biologische, psychische en sociale aspecten zijn allen belangrijk. Indien gewenst kunt u gebruik maken van de deskundigheid die wij hebben op het gebied van orthomoleculaire geneeskunde.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Hier kijken we samen of wij iets voor u kunnen betekenen.

Uiteraard helpen wij u ook als andere hulp noodzakelijk is. Wij beschikken over een professioneel netwerk van hulpverleners en therapeuten en kunnen u goed doorverwijzen.

space